Home Uncategorized Aquapark-ul din Mako este unul dintre cele mai frumoase din Ungaria!

Aquapark-ul din Mako este unul dintre cele mai frumoase din Ungaria!

februarie 26, 2018

HAGYMATIKUM MAKÓ

Aquapark-ul este situat în orașul Mako care este așezat în sudul județului, pe malurile Mureșului, aproape de granița cu județul Timiș și Arad din România.

Locuitorii „Oraşului de ceapă” cunosc bine efectul terapeutic al apei termale de Mako.  Anual, acest micuț oraș primește vizitatori din toate colțurile României, deoarece ei apreciază serviciile de calitate, personalul amabil și curățenia pe care acest loc o oferă.

Aici vedeți tipurile de piscină oferite de acest aquapark.

BAZIN DE ÎNOT LUNG DE 33 DE METRI

Acest bazin extern didactic este destinat iubitorilor sporturilor acvatice.

Bazinul exterior de înot este recomandat musafirilor care doresc să înoate.  Înotul este singurul sport care ne obligă să ne reglăm respiraţia. Datorită cronometrării, a scufundării în apă şi a revenirii la suprafaţă, plămânii noştri sunt supuşi la un antrenament destul de intensiv. Dar nu numai ei sunt supuşi la în tensiune, ci şi aproape toţi muşchii corpului.

Adâncimea apei: 1 m

Temperatura apei: 28-32

Bazinul este dat în folosință din 19 aprilie pâna în 15 octombrie.

BAZIN EXTERIOR PENTRU DISTRACŢII

În acest bazin în aer liber izvoare ascunse şi jeturi de apă asigură distracţia celor care doresc să se destindă.

Acesta este cel mai palpitant şi cel mai popular bazin. Este dinamic şi distractiv, un joc în apă şi o joacă cu apa. În culoarul de vârtej, ne putem lăsa în voia întâmplării, ceea ce face că timpul petrecut să fie o experienţă specială. În mijlocul piscinii se află o minge galbenă enormă, producând valurile de la care vă va creşte adrenalina. În fiecare minut se întâmplă ceva palpitant în acest bazin. Distracţiile şi jeturile de apă care vă masează, vă vor acapara interesul până la sfârşitul timpului petrecut in bazin.

Adâncimea apei: 1,2 m

Temperatura apei: 30-32 °C

Bazinul este dat în folosință din 1 iunie până în 22 august.

BAZIN EXTERIOR PENTRU SCĂLDAT

Este un bazin colorant, glumeţ şi jucăuş, unde distracţia şi râsul au rolul principal.

Apa cade în bazin dintr-o găleată mare roşie ( ca dintr-o cascadă ). Aici nimic nu poate întrerupe distracţia.  În acest loc, toate dorinţele celor mici se pot îndeplini. Dacă doresc, se pot juca cu broasca verde care scuipă apă, sau se pot da pe tobogane aterizând în apă cu adâncimea de patruzeci de centimetri. Este un joc sigur şi palpitant pentru întreagă familie.

Adâncimea apei: 0,4 m

Temperatura apei: 30-32 °C

Bazinul este dat în folosință din 29 mai până în 31 august.

BAZIN PENTRU ŞAH

Specialitatea acestui bazin este senzaţia de liberate pe care o avem datorită faptului că bazinul este în aer liber.

Aici nu aveţi parte doar de şah. Specialitatea acestui bazin este senzaţia de libertate pe care o avem datorită faptului că bazinul este în aer liber. În timpul zilei, ne putem bucura de razele soarelui iar pe timpul nopţii putem să facem o baie sub cerul înstelat. Probabil, cel mai frumos moment al zilei este amurgul. Când la apusul soarelui norii par a fi coloraţi în o mie de culori. Atunci putem facem baie în apă în care se reflectă cerul. Sunt momente ale unei experienţe unice de neuitat.

Adâncimea apei: 0,95 m

Temperatura apei: 37°C

Bazin termal în aer liber

BAZINUL CU HALTERE

În acest bazin, puteţi face exerciţii benefice muşchilor şi încheieturilor ridicând greutăţi.

În acest bazin terapeutic, puteţi face exerciţii benefice muşchilor şi încheieturilor ridicând greutăţi. Aceste exerciţii au un efect revigorant asupra muşchilor epuizați. Apa termală în sine este un medicament, iar exerciţiile care pot fi efectuate cu ajutorul unor profeţionişti complectează efectul acesteia. Vă puteţi trata într-un bazin separat în mediu familiar.

Adâncimea apei: 1,2-2,2 m

Temperatura apei: 35°C

Piscina terapeutică interioară

BAZINUL EXTERIOR PENTRU BEBELUŞI

Cea mai mare bucurie a celor mici!

Cei mici se pot juca, se pot înveseli într-o apă cu adâncimea de doar douăzeci de centimetri. Copiii sunt protejați de razele soarelui de un cort care le asigură umbra şi răcoarea necesară. Acest bazin este sigur, familiar şi vesel.

Adâncimea apei: 0,2 m

Temperatura apei: 30-32°C

BAZINUL PENTRU BĂI TERMALE

Vă aşteptăm la bazinul nostru intern ( cu apă care are efecte terapeutice ) care este așezat într-un spaţiu liniştit. ! Apa termală a bazinului interior este un medicament natural în afecțiunile musculare şi pentru bolile încheieturilor, totodată, se foloseşte pentru tratarea inflamaţiilor şi a neplăcerilor cauzate de reumatism.

Apa termală de Mako este indicat în tratarea următoarelor boli:

boli cauzate de uzura coloanei şi a încheieturilor, reumatism al ţesuturilor moi, inflamarea cronică a muşchilor, inflamarea nervilor, dureri ale nervilor, paralizie a nervilor, tratarea muşchilor atrofiaţi

Adâncimea apei: 0,95m

Temperatura apei: 37 °C

BAZINUL PENTRU COPII MICI

Bazinul baltă este un nume din care vă puteţi da seama clar la ce foloseşte . Ne putem imagina piciorușe care sar într-o apă foarte joasă.

Bazinul balta este un nume din care vă puteţi da seama clar la ce foloseşte această piscină. Ne putem imagina picioruse care sar într-o apă foarte mică. Este un bazin destinat copiilor, aşezat în spaţiul special creat pentru ei. Aici, cei mici se pot juca chiar stând în poala părinţilor. Este o experienţă plăcută atât pentru cei mici cât și pentru părinţi.

Adâncimea apei: 0,15 m

Temperatura apei: 35 °C

BAZINUL SHERWOOD

În jurul bazinului pentru copii, cei mici pot descoperi numeroase jocuri colorate şi palpitante cu care îsi pot petrece timpul.

Descoperiti lumea fantastica a lui Robin Hood. Cine n-ar dori să aibă parte de aventuri asemănătoare cu cele ale bravilor eroi din pădurea Sherwood? În jurul bazinului pentru copii, cei mici pot descoperi numeroase jocuri colorate şi palpitante cu care îsi pot petrece timpul. Cei mici pot ajunge în apă folosind chiar şi un tobogan. Aici se pot scălda, juca şi distra. În acest spaţiu, totul este făcut pentru a satisface nevoile copiilor. În acest loc se pot găsi mingi colorate, jocuri acvatice şi bineînţeles, parteneri de joacă. Sunt oferite toate condiţiile necesare unei aventuri de neuitat. Veniţi la joacă!

Adâncimea apei: 0,6-0,8 m

Temperatura apei: 35°C

PISCINA CU TOBOGAN

Este un bazin exterior care este dotat cu un tobogan de 75 de metri.

Este un bazin în care se poate ajunge doar folosind toboganul şi este un loc ideal pentru cei care vin să se distreze. Acest bazin mic cu suprafaţă limpede este practic un loc în care o să aveţi parte de o experienţă plăcută. Piscina este locul de sosire pentru cei care folosesc toboganul lung cu curbe arcuite.

De fapt, singura funcţie a bazinului este să asigure o aterizare sigură şi plăcută la sfârşitul unei lungi aventuri.

Adâncimea apei: 0,9-1,2 m

Temperatura apei: 28°C – 30 °C

PISCINA DIN PEŞTERĂ

Este o piscină interioară, în care se găseşte o peşteră construită artificial.

Când o să încercaţi serviciile de saună, cu siguranţă veţi ajunge la această piscină. Aici vă puteţi răcori după toate aventurile fierbinţi. Apa rece vă răcoreşte corpul şi lărgeşte porii, în acest fel, timpul petrecut în saună o să aibă un efect mai mare asupra corpului. Pe lângă această piscină, vă puteţi împrospăta folosind duşurile. În acest scop, puteţi folosi chiar şi o găleată de gheaţă.

Adâncimea apei: 1,3 m

Temperatura apei: 20 C°

PISCINA FÂNTĂNĂ

Când o să încercaţi serviciile de saună, cu siguranţă veţi ajunge la această piscină.

Înotul în interiorul unei peşteri este o experienţă de neuitat. Aranjamentul fantastic al luminilor şi acustica perfectă a spaţiului închis crează efectul de furtună tropicală, care oferă o experienţă captivantă musafirilor noştri.

Adâncimea apei: 0,95 m – 1,35 m

Temperatura apei:35 ± 1°C

PISCINA PENTRU AVENTURI

Piscina interioară cu vârtej.

Din această piscină, puteţi admira cel mai mare stâlp al băii Hagymatikum, care este împodobit cu elemente organice. Stâlpul pe lângă frumuseţea lui ascunde şi tehnici moderne de aerisire. Panorama și culoarul antrenant a apei fac.

Adâncimea apei: 1, 35 m

Temperatura apei: 35 ± 1°C

PISCINA PENTRU GIMNASTICA MEDICALĂ

Este o piscină interioară cu apă termală în care aveți posibilitatea să faceți exerciții de revigorare ale mușchilor obosiți.

Vă punem în mişcare! Vă puteţi tonifia muşchii cu ajutorul specialiştilor în gimnastică medicală. Piscina este aşezată într-un loc liniştit şi familiar. Locuitorii „Oraşului de Ceapă” au folosit de mult această apă pentru vindecarea bolilor cauzate de muncile grele agricole. Încercaţi şi dumneavoastră! Vindecaţi-vă la noi!

Adâncimea apei: 1, 20 m – 1, 30 m

Temperatura apei: 32 ± 1 °C

PISCINA PENTRU RELAXARE

Regenerare la cel mai înalt nivel. Este o piscină specială creată pentru relaxare, odihnă şi răsfăţare.

Regenerare la cel mai înalt nivel. Este o piscină specială creată pentru relaxare, odihnă şi răsfăţare. Ne putem odihni printre izvoare, mici gheizere şi unde de apă de mărimi şi presiuni diferite. Dacă dorim, putem juca chiar şi şah în apă. Este un loc în care puteţi depăna amintiri sau pur şi simplu să aveţi o conversaţie plăcută. Ne putem aşeza sau întinde pe bănci pentru a ne bucura de această răsfăţare umedă. Să nu uităm de capodopera arhitectului organic maghiar, Imre Makovecz, care poate fi admirată din piscina.

Adâncimea apei: 0,9 m

Temperatura apei: 35°C

Pe lângă aceste servicii care sunt incluse în prețul biletului de intrare, pentru tarife în plus, aici poți să beneficiezi și de recuperare medicală, masaj, wellness, lumea saunelor, cură cu sare din Praid, etc.

Cuponas.ro îți oferă 50% reducere din prețul biletelor de intrare.

VEZI AICI

You may also like

1 comment

Cristina decembrie 28, 2018 at 6:16 pm

Buna mi spune si mie cat costa intrarea la aquapark mako

Reply

Leave a Comment

indexsy