Home Uncategorized Top 5 Aquapark-uri de vizitat vara aceasta!

Top 5 Aquapark-uri de vizitat vara aceasta!

aprilie 10, 2018

Top 5 Aquapark-uri de vizitat vara aceasta, situate în Vestul României și Estul Ungariei.

Salut. A venit vremea bună. Soarele se arată măreț pe cer. Natura renaște, iar odată cu ea, revine și cheful nostru de viață. Este perioada în care fiecare se gândește ce o să facă în acestă vară în weekend-uri, unde o să meargă la ștrand sau unde o să își petreacă concediul de vară. Noi îți oferim 5 idei de distracție. Iată top 5 aquapark-uri în care poți să trăiești clipe frumoase alături de cei dragi ție.

  1. AquaStar Satu Mare

Este primul și unicul complex acvatic de 4* al regiunii de N-V a României și este deschis în fiecare zi a anului, indiferent de vreme. Capacitatea parcului acvatic este de 4.000 de persoane/zi în sezonul estival şi circa 650 persoane/zi în extra sezon, suprafaţa totală a terenului pe care este dezvoltat fiind de aproape 2,5 ha. Aquapark-ul AquaStar Satu Mare oferă servicii turistice de agrement, divertisment, recreere, wellness şi SPA, prin valorificarea în mod eficient a resurselor naturale de apă geotermală.

AquaStar este dotat cu cinci piscine exterioare – piscină de relaxare și distracţie, două piscine cu apă termală , piscină semi olimpică, piscină pentru copii, iar pentru aventurieri – piscină cu tobogane (Anakonda, Kamikaze și Family), precum și patru piscine interioare cu destinații diferite (650 mp) – de la bazine de copii, la bazine de relaxare şi hidromasaj, bazin cu apă termală și de înot.

Cuponas.ro îți oferă 50% reducere din prețul intrării la acest complex, printr-un caiet de cupoane.

Compără pachet  de aici!

Modul de utilizare:

Ai 50% reducere la biletele de intrare de tip adult valabile pentru o zi întreagă. Un cupon asigură reducere pentru 1-2 persoane. Reducerea nu este valabilă pentru bilet la saună. Partenerul AquaStar Satu Mare este activ până la data de 15.06.2018, însă caietul de cupoane se poate utiliza până la data înscripționată pe cupon, 31.12.2018

Pachetul  Cuponas conține 10 cupoane.Cupoanele sunt universale și transmisibile. Se pot utiliza concomitent de către mai multe persoane sau mai mulți partenerii cuprinși în pachetul de reducere Cuponas.

Preț bilet intrare pentru:

2 persoane =  în loc de 70 lei plătesc 35 lei + 1 cupon

4 persoane în loc de    140 lei     =      70 lei    +    2 cupoane

6 persoane în loc de    210 lei     =    105 lei    +    3 cupoane

8 persoane în loc de    280 lei     =    140 lei    +    4 cupoane

10 persoane în loc de  350 lei     =    175 lei    +    5 cupoane

Detalii aici!

  1. Aquaticum Debrecen 

Stiai că? Elefantul Bubu este mascota emblematică a complexului, el amuză și distrează în permanent copii și adulți prezenți. Aquaticum este situat în prima rezervație naturală a țării, zonă de relaxare Debrecen, în inima Pădurii Mari. Complexul conține:

Parcul Acvatic Mediteranean

Prin vegetația tropicală și elementele distractive această baie mediteraneană face ca vara să fie anotimpul fiecărei zile a anului. Distracția este asigurată de bazinul cu valuri, bazinele pentru copii și bebeluși, 12 tobogane, peretele de cățărare, chopperul acvatic, aleea cu aventuri, baia în peşteră, cursul de apă, jeturile de apă, duşurile gen ciupercă şi duşurile la nivelul gâtului. În cadrul parcului există un restaurant, un centru de masaj thailandez, saună finlandeză și o saună cu camere de aburi.

Băile Termale

Trecerea directă între băile termale şi parcul acvatic este asigurată printr-un coridor de sticlă. Sala cu cupolă este deschisă pe tot parcursul anului și are în dotare trei bazine termale cu temperaturi diferite, o piscină de înot, un bazin Kneipp, o baie alternativă caldă-rece și camere de aburi.

Lumea Saunelor

Este dotată cu saune finlandeze şi stollen, cabine de aburi, fântână de gheaţă,tepidarium, infrasaună, bazin de îmbăiere cu apă rece, bazine Kneipp şi duşuri emoţionale pentru a servi recreerea oaspeţilor.

Cuponas.ro îți oferă 50% reducere din prețul intrării la acest complex, printr-un caiet de cupoane.

Comandă pachet aici!

Modul  de utilizare:

Ai 50% reducere în sistem  1+1( cumperi un bilet la preț întreg și primești al doilea bilet gratis). Reducerea se aplica doar la biletele de intrare complexe de tip adult pentru o zi întreagă cu acces nelimitat (parc acvatic + saună + băi termale + lumea saunelor).

Pachetul  Cuponas conține 10 cupoane. Un Cupon se poate utiliza de către 2 persoane. . Se pot utiliza concomitent de către mai multe persoane sau mai mulți partenerii cuprinși în pachetul de reducere Cuponas.

Preț bilet intrare pentru:

2 persoane =  în loc de 190 lei plătesc 85 lei + 1 cupon

4 persoane  în loc de     340 lei     =     170 lei    +    2 cupoane

6 persoane  în loc de     510 lei     =     255 lei    +    3 cupoane

8 persoane  în loc de     680 lei     =     340 lei    +    4 cupoane

10 persoane  în loc de   850 lei     =     425 lei    +    5 cupoane

Detalii aici!

  1. Aqua President Băile Felix

Aqua President, primul Aqua park din Băile Felix, cuprinde 14 bazine interioare și 7 bazine exterioare cu apa termală. Există bilă generatoare de valuri, 5 saune, saună turcească, saună finlandeză, grotă mediteraneană, VIP area, poolbar, zonă copii, 5 tobogane, terenul de volei, table de șah și alte facilități, oferă condițiile propice petrecerii unei zile active.

Este un loc perfect pentru distracție. Există activități pentru copii de toate vârstele. Pentru adulți aquapark-ul dispune de o parte de spa și centru de masaj. În aquapark se fac multe tipuri de activități printre care concursuri, zile tematice, concerte, aquazumba, spuma party, petreceri pentru copii.

Cuponas.ro îți oferă 50% reducere din prețul intrării la acest complex, printr-un caiet de cupoane.

Comandă pachet de aici!

Modul de utilizare:

Ai 50% reducere în sistem  1+1( cumperi un bilet la preț întreg și primești al doilea bilet gratis). Reducerea se aplică doar la biletele de intrare de tip adult valabile pentru o zi întreagă. Un cupon asigură reducere pentru 2 persoane. Caietul de cupoane se poate utiliza până la data înscripționată pe cupon.

Pachetul  Cuponas conține 10 cupoane. Cupoanele sunt universale și transmisibile. Se pot utiliza concomitent de către mai multe persoane sau mai mulți partenerii cuprinși în pachetul de reducere Cuponas.

Preț bilet intrare pentru:

2 persoane =  în loc de 100 lei plătesc 50 lei + 1 cupon

4 persoane  în loc de     200 lei     =     100 lei    +    2 cupoane

6 persoane  în loc de     300 lei     =     150 lei    +    3 cupoane

8 persoane  în loc de     400 lei     =     200 lei    +    4 cupoane

10 persoane  în loc de   500 lei     =     250 lei    +    5 cupoane

Pentru detalii intră aici!

  1. Hagymatikum Mako

 

Mako este recunoscut internațional datorită producției de ceapă a zonei. Clădirea Băilor Hagymatikum este cel mai mare vis realizat al arhitectului maghiar, Imre Makovecz  și are deasemenea formă de ceapă. Apa termală de aici are proprietăți  indicate pentru menținerea unei stări bune de sănătate. Hagymatikum este cel mai apropiat aquapark din Ungaria de granița cu Arad și Timiș. Clienții îl iubesc datorită curățeniei, facilităților multiple de care dispune și a serviciilor de calitate.

Aici găsiți piscine multiple, bazin pentru șah, bazin cu apă termală, piscina cu haltere, bazin pentru bebeluși, bazin pentru copii mici, bazin cu vortex, bazin aventură, bazin în peșteră, bazin de înot, servicii de wellness, saune, centru de tratament pentru diverse afecțiuni.

Cuponas.ro îți oferă 50% reducere din prețul intrării la acest complex, printr-un caiet de cupoane.

Comandă pachet de aici!

Modul  de utilizare:

Ai 50% reducere în sistem  1+1( cumperi un bilet la preț întreg și primești al doilea bilet gratis). Reducerea se aplica doar la biletele de intrare pentru o zi întreagă. Biletul nu este valabil la saune sau la baile de noapte. Caietul de cupoane se poate utiliza până la data înscripționată pe cupon. Pachetul  Cuponas contine 10 cupoane. Un Cupon se poate utiliza de către 2 persoane. Cupoanele sunt universale și transmisibile. Se pot utiliza concomitent de către mai multe persoane sau la mai mulți partenerii cuprinși în pachetul de reducere Cuponas.

Preț bilet intrare pentru:

2 persoane =  în loc de 72 lei plătesc 36 lei + 1 cupon

4 persoane  în loc de     144 lei     =       72 lei    +    2 cupoane

6 persoane  în loc de     216 lei     =     108 lei    +    3 cupoane

8 persoane  în loc de     288 lei     =     144 lei    +    4 cupoane

10 persoane  în loc de   360 lei     =     180 lei    +    5 cupoane

Detalii

  1. Hungarospa Hajdúszoboszló

În anul 1091, geologul Pavai Vajna Ferenc a organizat operațiuni de foraj în zonă, în urma cărora s-a descoperit “aurul fierbinte” – apa termală de 73 de grade Celsius. În prezent, Hungarospa este cel mai mare SPA din Europa și aici este cea mai mare piscină construită din Europa.Complexul este format din 4 părți disticte care comunică între ele.

 Aqua-Palace

Palatul acvatic Aqua-Palace are o extindere de 15.000 mp şi o atmosferă de excepţie în cele 20 de piscine. Iubitorii de saună vor găsi la primul etaj o adevărată lume a saunelor 3 saune finlandeze,2 saune cu aburi,2 saune cu infraroşu.

Servicii: Piscina tropicală, Piscina mama şi copilul, Piscina de înot pentru bebeluşi, Baie cu bule, Piscina pentru familii, cu figurine, Tobogane pentru copii şi bebeluşi, Camera de joacă pentru copii, Piscina de gheaţă, Piscina termală Pávai, Piscina cinema, Baia romană, Piscina Gange, Piscina cu apă de mare, Piscina peşteră.

 Ștrand

Ştrandul se întinde pe o suprafaţă de 30 hectare. Cel mai mare surpriză a fost construirea plajei mediteraneene pe o suprafaţă de 6200 mp. Există şi un dig despărţitor între piscină şi zona de hidrobiciclete şi bărcuţe. Este plasat un vapor pirat şi pentru a da senzaţia de real s-a construit un far şi s-au plantat palmieri.

 Aquapark

Este paradisul toboganelor din Ungaria. Din turnul de start înalt de 12 m doritorii pot să aleagă dintre 9 piste. Sunt şi două feluri de kamikaze, tobogan spirală, „gaura neagră”, „râul nebun”. Pe cele din urmă se poate „circula”doar cu colaci uriaşi. Lor li se adaugă Niagara, big hole, twister lungimea acestor tobogane este de 1 km. În zona extremă, 6 tobogane noi şi palpitante, pline de aventură, îi aşteaptă pe vizitatori: tunelul cu cădere liberă, super valul buclă, tsunami, nava spaţială, tubul de apă.

Cuponas.ro îți oferă 50% reducere din prețul intrării la acest complex, printr-un caiet de cupoane.

Comandă pachet de aici!

Modul  de utilizare:

Ai 50% reducere în sistem 1+1 gratis ( cumperi un bilet la preț întreg și primești al doilea bilet gratis) la biletele Gold Plus valabile între 15 Iunie – 31 August 2018. Pachetul Gold Plus are tarif de aproximativ 220 lei și conține: intrarea la Băile Termale, Ștrand, Aqua-Palace și Aquapark, bazinul olimpic “Árpád”, pat de plajă, saună, 12 min. solarium, sală de fitness, hidrobicicletă și un budget de 2.000 de Ft. (cca. 30 lei) pentru un meniu de prânz în restaurantul cu autoservire de la Aqua-Palace. Bilete Gold Plus se pot cumpăra doar și numai de la Aqua – Palace. Pachetul Cuponas contine 10 cupoane. Un Cupon se poate utiliza de către 2 persoane. Cupoanele sunt universale și transmisibile. Se pot utiliza concomitent de către mai multe persoane sau la mai mulți partenerii cuprinși în pachetul de reducere Cuponas.

Preț bilet intrare pentru:

2 persoane =  în loc de 440 lei plătesc 220 lei + 1 cupon

4 persoane  în loc de     880 lei     =      440 lei    +    2 cupoane

6 persoane  în loc de     1320lei     =     660 lei    +    3 cupoane

8 persoane  în loc de     1760 lei     =     880 lei    +   4 cupoane

10 persoane  în loc de   2200 lei     =    1100 lei  +    5 cupoane

Detalii aici! 

Am ajuns la final. Sper că aceste informații o să te ajute să iei o decizie și o să te stimuleze ca acestă vară să o petreci diferit. Dacă consideri că aceste informații te ajută, nu uita să distribui prietenilor tăi acest conținut. Poate au și e nevoie de un pic de distracție.

O zi minunată îți doresc!

Echipa  Cuponas.ro

Cuponas.ro este o comunitate de oameni care știe să economisească inteligent. Din acest motiv noi am venit în ajutorul tău creând un produs exact pentru nevoile tale. El este un caiet de cupoane care îți oferă 50% reducere la mai mulți parteneri din România și Ungaria. Aici o să vezi Partenerii de Top incluși în Proiectul Cuponas.

You may also like

Leave a Comment

indexsy