Home Uncategorized Cum să petreci ultime zile de vară

Cum să petreci ultime zile de vară

august 24, 2018

Salutări!

Deoarece suntem în 24 august și mai sunt doar cateva zile de vară calendaristică, astăzi ți-am pregătit 6 idei de petrecere a ultimelor zile din luna august. Citește cu atenție și vezi unde vrei să mergi în aceste zile.

  1. Fă o baie la aquapark- urile din țară

Noi îți recomandăm Aquapark-ul President din Băile Felix  deoarece la începutul lunii august a fost deschisă o parte nouă. Aici o să găsești tobogane extreme, tobogane family, piscine de înot, piscine de relaxare. Pe lângă serviciile de care dispune aquapark-ul aici se organizează zilnic  aqua zumba, spuma party, se aduc animatoare și sunt concerte pentru clienții aquapark-ului. Atmosfera este una incendiară, dar în același timp te poți bucura de liniște la partea de spa sau te poți răcorii într-o zi caniculară. Indiferent ce variantă alegi merită să dai o tură să vezi ce e nou la Felix.

Dacă vrei să ai și reducere  mare la biletele de intrare intră aici. 

  1. Mergi cu prietenii la un park de aventură

În Cluj Napoca, pe dealul Feleac, cel care veghează orașul s-a deschis un parc de aventură unic în România.

Cei de la Fun Park s-au gândit la toate și la toți. Ei au deschis bobul alpin care este unic în România și este vedeta parcului  de distracții. Cei mici vor avea locul lor special amenajat, unde vor putea fi supravegheati de părinții lor, în timp ce aceștia vor servi masa. Jucătorii de echipă se vor bucura de paintball, cățărătorii de peretele de escalada, cei ce iubesc adrenalina vor putea încerca tiroliana. Vă veți putea aprecia precizia la tirul cu arcul, dar va veti „testa” stomacul la zorbing, iar ciclistii vor avea traseul lor special amenajat. Nu in ultimul rând, veți putea încerca o plimbare cu sania trasa de cai si veti avea ocazia sa va dati in sigurul tubing din Transilvania.

Merită să testezi într-o zi toate nebuniile de aici.

Pentru detalii intră aici 

  1. Distrează-te la o tură de karting

În județul Satu Mare, la Ciuperceni  este deschisă cea mai mare pistă de karting outdoor din zona de  N-V țării. Pista are o lungime de 860 m și este vorba de o pistă de karting pe modelul celor din Occident. Pista a fost deschisă după o investiţie de 500000 euro. Ea dispune de doua tipuri de karturi.

Dacă faci parte din grupul de oameni pasionaţi de viteză şi de senzaţii tari pot să-ți consumi adrenalina aici. Pentru detalii https://www.cuponas.ro/

  1. Fă o competitive cu echipa la paintball

Terran Paintball este o echipă de oameni tineri din Arad care fac cu pasiune mai multe sporturi de echipă softball/ baseball. Dețin un teren acoperit la Curtici în județul Arad și se deplasează oriunde în județele Arad, Timiș, Oradea.

Se poate juca împreună cu prietenii, poți să te distrezi la o zi de naștere sau se poate organiza un teambuilding cu colegii. Acest sport îți dezvoltă abilitățile de coordonare, orientare, dezvoltă viteza de reactive și spiritual competitive.

Dacă vrei să ai și 50% reducere la acest sport intră pe  https://www.cuponas.ro/%20Paintball-Terran-Sports-Jocuri%20de%20echipa-Arad?search=terran.

  1. Mergi la un salon de înfrumusețare

În Oradea s-a deschis un nou salon de remodelare corporala Tabu. Ei au aparatură de ultimă generație care te poate ajuta să scapi de riduri, tratează problemele pielii, poți chiar și să scapi de părul din părțile nedorite pentru că ei au și epilare definitică prin tehnica IPL.

Dacă vrei să te simți bine în pielea ta, experții de la Tabu te pot ajuta. Intră pe https://www.cuponas.ro/ pentru detalii.

  1. Experimentează raftingul pe Crișul Repede

Pe drumul dintre Cluj Napoca și Oradea, la poatele munților Apuseni se află localitatea Suncuiuș. Aici o echipă de oameni frumoși practică sporturi în natură – rafting și via ferata.

Ei asigură echipamentul, ghidajul, instructajul sunt alaturi de tine în barcă și îți explica pas cu pas ce să faci pentru a fi în siguranță și pentru a petrece clipe de neuitat la aceste activități deosebite.

Traseul la rafting se află în defileul Crișului unde peisajul este superb și poți face chiar și o baie în cascadă.

Intră pe https://www.cuponas.ro/ pentru mai multe informații.

Și ca să fie memorabilia experința avem 3  extra tips  pentru tine:

  • Fă multe poze

Amintirile din vacanță sunt mereu împrospătate când te uiți la fotografiile pe care le-ai făcut acolo. Și peste ani de zile te vei uita cu drag la pozele din vacanță, așa că pregătește-te din timp cu un aparat foto. Nu ai nevoie însă de 100 de poze din același unghi, cu același peisaj, pentru că ți se pare că nu ai ieșit bine într-o fotografie. Pozele din vacanță sunt sau ar trebui să fie pentru tine și cei apropiați și pentru a-ți aminti cât de bine te-ai simțit acolo, așa că nu sterge poza în care ai ieșit cu părul în ochi pentru că bătea vântul. Sigur se ascunde o poveste frumoasă în spatele acelui moment.

  • Fă-ți un playlist cu muzică de vacanță

Indiferent că vei merge cu mașina, cu trenul sau vei zbura cu avionul, vei petrece ore bune pe drum. După fotografii, muzica este cea care are un efect de stimulare asupra memoriei afective. Cu siguranță ai melodii care îți amintesc de o perioada sau un moment important din viața ta, așa că te poți folosi de asta pentru a rămâne cu amintiri plăcute din vacanță. Un playlist relaxant, cu muzică veselă, te va pregăti de distracție și te va duce înapoi în timp de fiecare dată când o vei asculta după ce vacanța s-a încheiat.

  • Deconectează-te de la internet și fii atent la ce se întâmplă în jurul tău

Vacanțele sunt o oportunitate grozavă de a petrece timp prețios alături de cei dragi sau de a te cunoaște mai bine, în caz că pleci singur.

Când vizitezi un loc, ultimul lucru pe care ar trebui să-l faci este să dai scroll pe Facebook. Rezumă-te la a posta câteva poze, dacă vrei neapărat, și trăiește momentul.

Și acum… tu unde o să mergi weekend-ul acesta?

Oricare variant o alegi îți doresc distracție plăcută și să profiți la maxim de ultimele zile de vară calendaristica .

Pe curând,

Echipa Cuponas.ro

You may also like

Leave a Comment

indexsy